Fredag, Lørdag, Søndag + mer.

Å herlighet altså! Jeg har vært helt utrolig dårlig til å blogge i det siste! 

 

Fredag : På ferdag var jeg med Kristine, vi satt å så på ncis Los Angeles. Etter Kristine hadde gått dro jeg til tanten og onkelen min og var der litt og så dro jeg jo selvfølgelig hjem og spiste popcorn! :)

Lørdag : Først startet jeg dagen min med en god frokost, bagels og et glass appelsin jucie. Så dro jeg ned i byen med farmor og farfar der de hørte på musikk mens jeg gikk inn i randome butikker, selvfølgelig er jeg jo så smart og ikke tar med meg mer en 50 kroner!

Søndag :Spiste jeg frokost , ringte til Kristine og vær med henne å laget vafler :) Selvfølgelig greier June å "lukte" vafflene på lang avstand (egentlig så skulle hun bare vær med meg, men siden jeg var hos Kristine så kom hun og) Så da spiste vi vafler.

Dette innlegget skulle egentlig bli postet på søndag, men jeg har vært så giddalaus i det siste så det har ikke blitt noe av det :(

Skulle egentlig legge ut en av rommet mitt men den funket den dagen men ikke dagen etter, selvfølgelig så den kommer sener kanskje når jeg har blitt femten og får nytt finer rom! Neida, bare tuller kommer kaskje i løpet av mai, juni eller juli!

Kom hjem dass blaude for det pøset ned da jeg skulle sykkle når jeg skulle på prøvetog med en skole og så ble det jo ikke noe av det hellers så når jeg kom hjem skiftet jeg til noe"tørrere". Så har vært på skolen siden 08.30 - 09.40 siden jeg skulle til tannlegen og egentlig få streng / regulering men nå skal jeg få det i august... :( Gruer meg litt men tannlegen sa at det ikke kom til å gjøre så vondt. Skal først få oppe, og så må de "vippe" de øverste tennene min litt ut så "klossene" på undertennene får plass.

Frokost søndag

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar