Anbefalinger

Bowling og mer

Idag har jeg først vært på seminar og så dro vi på bowling!

Jeg har ikke hatt tid til å blogge så mye pga lekser og sånne ting! Forje lørdag va jeg og June, tremenningen til June og en venninne til tremenningen til June i byen, d va kjempe kjekt!

Og idag fant eg ud at superlimen te pappa miss like meg sterkt! Sko pynta et deksel så måtte jo den ødelegga cx

When You feel like yesterday Shood be to day!

Ok, overskriften er faktisk sann! For igår på 17. Mai regnet det ned i bøtter å spann, mens idag var det fint vær og sol!

Dagen i dag gikk først og fremst til og sove ut gårsdagens tapte søvn. Og så ble jeg med mamma i butikken og så stakk jeg til Kristine og spiste rabarbra pai <3 Og så gikk vi ut og tok noen bilder som jeg kan ha til profil bilde Facebook og noen jeg kan dele med dere c:

Yay idag fikk jeg en stor plakat av One Direction! Just loving it!

Lekser og mer!

Ja jeg kom hjem fra tegne skolen for noen timer siden og nå sitter jeg her med samfunsfag leksa! Skal skrive om utvandringen fra Norge til Amerika!

Så jeg kommer nok ikke til å blogge mer i kveld.

Okay jeg innrømmer det!

Okay jeg innrømmer det! Jeg er uforsiktig når det gjelder å knuse ting!
Bare se her!

Oisann...

Når jeg snakker med June i over en halv-time i telefonen i strekk og jeg vet jeg har lite penger. Skjer altså dette først får jeg beskjed om at jeg kun har 60 sekunder igjen å snakke med henne og vi blir ferdig og jeg sjekker saldoen min og den ser sånn ut!

Så da blir det vell ingen mer snakking med June med mindre pappa fyller opp kontantkorte mitt, eller at jeg venter til hun kommer hjem i morgen, ellers må jeg bruke det som kalles fast telefon! (ok det var noe fryktelig galt med den setningen!

Se hva jeg har lagd!

Jeg har rydda litt og "pussa opp" rommet mitt! Cx

God påske c:

Okokok jeg vet det er seint å si men jeg kom jo ikke på det før nå da cx Så God påske c:

Hei'a

Ja, idag syklet jeg og pappa ned til byen å kjøpte et nytt deksel til iphonen min!

Another sunnyday in Stavanger!

Ja, en ny dag med sol nå er Kristaflaggermusen og Junemomsen våre spesielle bestevenn kallenavn på "skolen" og disser! For morro skyld! Og selvfølgelig hører vi på One Direction mens vi disser!
Da blir det litt what makes You beautiful og Everything about You.

- Kristaflaggermusen ut!

Thats what makes you beautiful!

Drar fra dette...

Nå drar jeg fra dette for å bli med mamma på butikken!

Dagen i dag

Ja dagen i dag har vell egentlig mest gått til å øve til RM. Vi øvte fra 11.00-15.00 og hadde en pause klokkn 12.30 og spiste kake c: Det var litt frukt når vi skulle gå hjem og siden mamma måtte bli igjen og rydde var det jeg og noen andre som var der og den frukten. Frukten deriblant var eple, banan og annanas og jeg tok med meg hele fate med annanas! NAM!
Når vi kom hjem hadde jeg egentlig tenk til å skrive mer på One Direction historien min. Men vi skulle dra når pc-en min hadde startet. Vi spiste middag med tante og farmor og farfar ute på et/en plass/sted som heter Tommys. Der de har veldig god mat men idag hadde de ikke laks :c

Men jeg må sove nå det blir en lang dag i morgen med normal øving. Vi hadde seminar i helgen. Og så blir det selvfølgelig skole! Så natta!

Øvelse

Nå er jeg på øvelse så jeg må gå :c
Men det kommer et innlegg senere i kveld eller når jeg kommer hjem! Skal ut og spise med farmor, farfar og tante senere så hade c:

Rydde rydde rydde

Nå holder jeg på å rydde litt i postmappa fra skolen og setter det inn i permer cx Så må jeg nokk gjøre norsken og dusje og så har jeg kun matte igjen c:

- hva gjør du?

Hallo

Det kommer kanskje et innlegg senere i kveld rund 20.50-21.00

Har lite inspirasjon!

Ja i det siste har jeg hat VELDIG lite inspirasjon og nå i vinterferien er jeg ikke helt frisk! Så da blir det heller ikke så mye blogging... Så jeg tror jeg tar meg en aldri så liten blogge pause! Tror ikke det gjør så mye siden ingen leser bloggen min uansett...

Ja jeg er One direction fan hvis dere lurte!

Morro cx

Har det litt morro med iphonen

Sorry!

Sorry for lite blogging folkens!


I helgen har jeg vært i Kristiansand og feiret mormor sin overraskelse bursdag! Så jeg har ikke hatt så mye å skrive om! Humøret har heller ikke vært helt på topp og inspirasjonen har vært helt dau! Men jeg lover at det skall komme et innlegg om hvordan jeg hadde det i Kristiansand!

SNØØØØ

Ja nå er det snø her i Stavanger. Egentlig begynnte det å snø litt den 2 februar. Men det kom mest i går! Det snødde minst en halv meter! Jeg sa jo at jeg heller ville ha snø en is, men jeg mente ikke så mye!

Katten som ikke måtte på do cx

Okay det ble bare en random overskrift!

Jeg føler jeg har blogget så lite i det siste! Så her er det et lite innlegg! Men jegjegjegjeg må eller skal eller vil gjøre neste ukes engelsk lekse og denne ukes norsk lekse som egentlig er til neste uke cx Men den skal jeg jo gjøre med Bowser! Såsåssåsåssåsåsåsåsåsåss jeg vet ikke helt jeg!

Hopla hei cx

Hei alle webianere og internettianere ! :)

Ja i dag kom det en spennende pakke i posten til meg ! Eller den kom egentlig til pappa, men tingen som var inni var til meg! Og tingen var et ...... *trommevirvel* et DEKSEL!

Sorry!

Sorry for lite blogging! På søndag/igår var meg mamma, pappa og Junecat.blogg.no på broestrand. Der fant me ein Nise! Bilde komme så snart pc-en vill cx

Lekse i grupperom!

Her er Junecat.blogg.no sitt kule vinkelmonster cx

Vi sitter på et grupperom på skolen cx snart på tide å dra hjem!

Når vet du at du har fritids?

Du vet du har fritids når du sitter å smører et tykt lage med lepomade på leppene og sitter å trykke ned hårbørsten din med foten cx Så da har jeg litt fritids i dag jeg c:

Rydde!! :O

Idag følte jeg egentlig bare for å rydde og høre på musikk!

-Hva skal dere gjøre i dag?

Snow

Ja her snør det! Jeg er fortsatt syk, nå sitter jeg og ser på tv og spiser frokost! Jeg har sovet i hele dag nesten!

Syk ;(

Jeg er syk i dag og :( Men nå sitter jeg å drikker te, leser og ser litt på forskjellige serier som fins på YouTube!

Natta

Jeg tror jeg tar en tidlig kveld i dag!
Skal drømme om alle de dekslene til Iphonen jeg har lyst på. Jeg skal få deksler pga jeg spiste mye av ting jeg ikke liker! Så natta ;)

Jeg blir snart gal og føler meg som en kontor dame...

Vi har sånn oppgave på skolen der vi skal skrive om været, det er ikke bare min gruppe som har valgt dette da Hehe ;) Men vi er den eneste gruppen så langt som har skaffet et intervju med statsmeteorologen John Smits!

Jeg sende Mail rundt til mange som jobbe i yr og sånt i en måned! Vi har jo fått svar da, men det er ikke det som gjør meg gal! Jeg sendte Mail til den derre meteorologen på yr om hva nedbør egentlig er! For vi trenger mer fakta om det. Og den har sånn Mail som kommer til alle som sender inn et spørsmål om at de bare svare på spørsmål som de kan hjelpe andre også og sånt. Men hva kan ikke hjelpe andre med det?!!?

Jeg føler meg som en kontordame pga jeg har sendt så mange Mail! Helt siden 14.desember til en dato ute i forje uke!

Kromkaker og is :) og mer

Ja, idag var jeg og en venninne hos en annen venninne og spiste krom kaker og is!

Nå sitter jeg og spiser popcorn og ser på 'vinn på minutte'!

- Hva skal du gjøre i kveld?

Pakke i posten

Som vanlig er det kjekt å få pakke i posten! Jeg fikk et/en krus/termos :) Så nå drikker jeg te!

Naaaaaaaam

Ja da var det tid for kvelds mat og matte cx

-Hva skal dere gjøre resten av kvelden?

Da var vi på'n igjen

Da var det mandag igjen! Hele dagen begynnte med at jeg våknet litt på syv og sovnet igjen til syv ( helt til vekkerklokka ringte) og så sov jeg helt til halv åtte cx men så måtte jeg jo stå opp og gå på skolen . Idag fortalte "Bowser" meg at etter en hvis tid skulle h*n og få blogg og da får dere vite det store spørsmåle hvem Bowser er! Men nokk om det!? Nå sitter jeg her og tenker på hva jeg kan ha med av info i powerpointen min om været!

Men nå får jeg se å komme i gang med den!
Hade ;)

Jeg kjeder meg og har fritids DELUX!!!

Jeg kjeder meg og har kjedet meg helt siden i 14.00 tiden! Jeg tegner i toppmodel pga jeg har mye fritids akkurat nå !! Jeg trenger tips!!! Plis noen !