januar 2012

Sorry!

Sorry for lite blogging! På søndag/igår var meg mamma, pappa og Junecat.blogg.no på broestrand. Der fant me ein Nise! Bilde komme så snart pc-en vill cx

Foto

Skal snart ut til en Strand og ta bilder! C: ses!

Lekse i grupperom!

Her er Junecat.blogg.no sitt kule vinkelmonster cx

Vi sitter på et grupperom på skolen cx snart på tide å dra hjem!

Raredrømmer

Ja i det siste har jeg drømt om Drager o.o Men det kan jo være pga det er Dragens år i år (I følge en kinesisk "tro" (eller hva det heter cx)) Menemenemene jeg vet ikke hvorfor!! Mene det er kule drage drømmer og ja jeg liker drager! Over og ut!

Iphone 4

Når vet du at du har fritids?

Du vet du har fritids når du sitter å smører et tykt lage med lepomade på leppene og sitter å trykke ned hårbørsten din med foten cx Så da har jeg litt fritids i dag jeg c:

Rydde!! :O

Idag følte jeg egentlig bare for å rydde og høre på musikk!

-Hva skal dere gjøre i dag?

It's Saturday, saturday

Ja, jeg har en liten spille liste til folka ute i internettes store verden c:

 

 

Iphone Deksel

Pynta dekselet på Iphonene min!

Øver

Ja nå sitter jeg og øver til matte prøve som vi skal ha i morgen. Hvis jeg blir bedre, men det er jo lurt og forbedre meg uansett! 

Kanskje jeg skal jobbe litt med naturfags porsjekte, men jeg må nokk sende filene til June!

 
Snow

Ja her snør det! Jeg er fortsatt syk, nå sitter jeg og ser på tv og spiser frokost! Jeg har sovet i hele dag nesten!

God morgen :) :(

Ja jeg er forsatt syk ... Jeg orker nesten ingenting, jeg vet jeg er ofte syk. Men ingen vet hva som feiler meg, det kan jo være at jeg har migrene eller noesånt. Nei jeg har ikke kysse syken. (Funny name, I know).
Header

Hei, jeg vet ikke hvilken header jeg skal velge!! Plis hjelp meg!

NR.1


NR.2


 

Hvilken syns du er best?

Syk ;(

Jeg er syk i dag og :( Men nå sitter jeg å drikker te, leser og ser litt på forskjellige serier som fins på YouTube!

Natta

Jeg tror jeg tar en tidlig kveld i dag!
Skal drømme om alle de dekslene til Iphonen jeg har lyst på. Jeg skal få deksler pga jeg spiste mye av ting jeg ikke liker! Så natta ;)

Jeg blir snart gal og føler meg som en kontor dame...

Vi har sånn oppgave på skolen der vi skal skrive om været, det er ikke bare min gruppe som har valgt dette da Hehe ;) Men vi er den eneste gruppen så langt som har skaffet et intervju med statsmeteorologen John Smits!

Jeg sende Mail rundt til mange som jobbe i yr og sånt i en måned! Vi har jo fått svar da, men det er ikke det som gjør meg gal! Jeg sendte Mail til den derre meteorologen på yr om hva nedbør egentlig er! For vi trenger mer fakta om det. Og den har sånn Mail som kommer til alle som sender inn et spørsmål om at de bare svare på spørsmål som de kan hjelpe andre også og sånt. Men hva kan ikke hjelpe andre med det?!!?

Jeg føler meg som en kontordame pga jeg har sendt så mange Mail! Helt siden 14.desember til en dato ute i forje uke!

Kromkaker og is :) og mer

Ja, idag var jeg og en venninne hos en annen venninne og spiste krom kaker og is!

Nå sitter jeg og spiser popcorn og ser på 'vinn på minutte'!

- Hva skal du gjøre i kveld?

Snow

Vinteren er enda ikke øve så :)
Pakke i posten

Som vanlig er det kjekt å få pakke i posten! Jeg fikk et/en krus/termos :) Så nå drikker jeg te!

Naaaaaaaam

Ja da var det tid for kvelds mat og matte cx

-Hva skal dere gjøre resten av kvelden?

God morgen :)

Ja jeg vet at jeg skal på skolen men jeg ville bare spille wordfeud!

Da var vi på'n igjen

Da var det mandag igjen! Hele dagen begynnte med at jeg våknet litt på syv og sovnet igjen til syv ( helt til vekkerklokka ringte) og så sov jeg helt til halv åtte cx men så måtte jeg jo stå opp og gå på skolen . Idag fortalte "Bowser" meg at etter en hvis tid skulle h*n og få blogg og da får dere vite det store spørsmåle hvem Bowser er! Men nokk om det!? Nå sitter jeg her og tenker på hva jeg kan ha med av info i powerpointen min om været!

Men nå får jeg se å komme i gang med den!
Hade ;)

Jeg kjeder meg og har fritids DELUX!!!

Jeg kjeder meg og har kjedet meg helt siden i 14.00 tiden! Jeg tegner i toppmodel pga jeg har mye fritids akkurat nå !! Jeg trenger tips!!! Plis noen !

Sliten!

Etter en øvelse fra 10-15.00 med 1time og 10-15 minutts pause har jeg faktisk mer vondt i beina en i leppene. Men jeg gikk jo på "høye vinter sko" såeh det er ikke så rart! Nå er det bare 1 uke til RM/KM!!! Har/skal "hatt" seminar fra fredag til søndag! Men nå har jeg lyst på litt snop cx snakkes c:

Bøker!

Jeg er en lese hest, men jeg fant ut at det er 29 bøker som står i hylla mi. Som jeg enten ikke har lest eller jeg har startet på og ikke lest ferdig eller bøker som jeg har startet å lese men til slutt gitt opp å lese dem. Pga de ikke falt i smak. Men som jeg skrev i det første innlegget i hele denne bloggen sa jeg at jeg holder på med Harry Potter nr.4 for 5. gang. Den holder jeg fremdeles på med, pga jeg ikke har lest så mye i det siste og pga jeg heller vil lese Harry Potter på engelsk. Der jeg holder på med eneren men har toeren og da. Men nå føler jeg at jeg skriver veldig unyttig info her cx Jeg skulle legge ut noen bilder jeg har redigert men pcen klikka så den ville ikke legge dem ut :c Men her er det et bilde av bøkene!

Et lite must cxSpørre runde

Ja... nå kan dere spørre om alt mulig rart cx

Like Facebook siden min?

Ja som mangen andre blogger har også denne en Facebook side cx Der dere kan få alt opptatdert! Jeg skal bli flinkere til å opptadere!

LINKEN FINNER DERE HER