februar 2012

Ny header!Eg har fått ny header :) -Ka syns dokke?

ÅååååhhhJeg føler meg helt elendig idag! Og ikke nok med det så gikk jeg på skøyter idag. Jeg falt kun en gang men den ene gangen var nok til å få drid vondt i armen. Jeg blør til og med inne i armen rett før håndleddet! Etter jeg hadde falt føltes det ut som om jeg hadde forstuet håndleddet og så gikk det over og så kom det tilbake og akkurat nå er det vekke (mesteparten). Har ikke hat den aller beste dagen, vi (Meg og noen venninner) skulle liksom lage en samba/vanlig dans til karnevalet i morgen. Men alltid når vi er i den gruppen blir det krangel mellom 2 parter meg, June og Alex og mot oss resten. Men det var jo sånn på mandag også og når vi hadde skuespillet til Zerosammlingen. Så da gadd ikke jeg June og Alex og vi sluttet cx Akkurat nå sitter jeg og tenker på om jeg skal gjøre resten av matteleksa og leksene eller ikke, men jeg tror jeg skal gjøre dem! - Hva skal dere gjør?? -Kristina

Hallo

Det kommer kanskje et innlegg senere i kveld rund 20.50-21.00

Har lite inspirasjon!

Ja i det siste har jeg hat VELDIG lite inspirasjon og nå i vinterferien er jeg ikke helt frisk! Så da blir det heller ikke så mye blogging... Så jeg tror jeg tar meg en aldri så liten blogge pause! Tror ikke det gjør så mye siden ingen leser bloggen min uansett...

Ja jeg er One direction fan hvis dere lurte!

Morro cx

Har det litt morro med iphonen

Sorry!

Sorry for lite blogging folkens!


I helgen har jeg vært i Kristiansand og feiret mormor sin overraskelse bursdag! Så jeg har ikke hatt så mye å skrive om! Humøret har heller ikke vært helt på topp og inspirasjonen har vært helt dau! Men jeg lover at det skall komme et innlegg om hvordan jeg hadde det i Kristiansand!

SNØØØØ

Ja nå er det snø her i Stavanger. Egentlig begynnte det å snø litt den 2 februar. Men det kom mest i går! Det snødde minst en halv meter! Jeg sa jo at jeg heller ville ha snø en is, men jeg mente ikke så mye!

Katten som ikke måtte på do cx

Okay det ble bare en random overskrift!

Jeg føler jeg har blogget så lite i det siste! Så her er det et lite innlegg! Men jegjegjegjeg må eller skal eller vil gjøre neste ukes engelsk lekse og denne ukes norsk lekse som egentlig er til neste uke cx Men den skal jeg jo gjøre med Bowser! Såsåssåsåssåsåsåsåsåsåss jeg vet ikke helt jeg!

Hopla hei cx

Hei alle webianere og internettianere ! :)

Ja i dag kom det en spennende pakke i posten til meg ! Eller den kom egentlig til pappa, men tingen som var inni var til meg! Og tingen var et ...... *trommevirvel* et DEKSEL!