mai 2012

When You feel like yesterday Shood be to day!

Ok, overskriften er faktisk sann! For igår på 17. Mai regnet det ned i bøtter å spann, mens idag var det fint vær og sol!

Dagen i dag gikk først og fremst til og sove ut gårsdagens tapte søvn. Og så ble jeg med mamma i butikken og så stakk jeg til Kristine og spiste rabarbra pai <3 Og så gikk vi ut og tok noen bilder som jeg kan ha til profil bilde Facebook og noen jeg kan dele med dere c:

Yay idag fikk jeg en stor plakat av One Direction! Just loving it!

Krav??!!

Ok, nå føler jeg at jeg stiller veldig mye krav til dere altså! Men må jeg så må jeg, ok egentlig så må jeg ikke, men jeg føler at det egentlig ikke er noen som leser bloggen min men når jeg ser på statistikken på bloggen ser jeg at det er faktisk mangen som leser bloggen min!


Okay kanskje ikkje så mye men men, nesten bare over 0. 
17.05.11 :)

Ja da var det tid for å få gnagsårplastrene av/på. Har gått nesten i hele dag, både i barnetoget og i folketoget. Har nesten ikke spist noe is idag, KRISE :o cx 

Nam, etter en lang dag med gåing kom jeg hjem til lunsj/middag baguette med speke skinke og eggerøre :)


Og så Cookie Dough iskrem med sjokoladesaus og jordbær! 

Det var egentlig alt jeg skulle si, men og at jeg har bursdag om 1 måend og 2 uker, altså 52 dager for dere som ikke gidder å regne det ut cx

Men men men men og og og at det ikke bare er 17.mai idag og Kristi himmelfartsdag!

 

-Blogges cx

Nighty Night!

Ja føler meg egentlig ganske trøtt, så jeg tror jeg legger meg. Må jo være frisk og opplagt til imorgen. Skal både gå i barnetoget og folketoget. 

Så det kommer ikke til å bli så mye blogging imorgen, eller kanskje ikke i det hele tatt!

Men god natt :)

 

Fredag, Lørdag, Søndag + mer.

Å herlighet altså! Jeg har vært helt utrolig dårlig til å blogge i det siste! 

 

Fredag : På ferdag var jeg med Kristine, vi satt å så på ncis Los Angeles. Etter Kristine hadde gått dro jeg til tanten og onkelen min og var der litt og så dro jeg jo selvfølgelig hjem og spiste popcorn! :)

Lørdag : Først startet jeg dagen min med en god frokost, bagels og et glass appelsin jucie. Så dro jeg ned i byen med farmor og farfar der de hørte på musikk mens jeg gikk inn i randome butikker, selvfølgelig er jeg jo så smart og ikke tar med meg mer en 50 kroner!

Søndag :Spiste jeg frokost , ringte til Kristine og vær med henne å laget vafler :) Selvfølgelig greier June å "lukte" vafflene på lang avstand (egentlig så skulle hun bare vær med meg, men siden jeg var hos Kristine så kom hun og) Så da spiste vi vafler.

Dette innlegget skulle egentlig bli postet på søndag, men jeg har vært så giddalaus i det siste så det har ikke blitt noe av det :(

Skulle egentlig legge ut en av rommet mitt men den funket den dagen men ikke dagen etter, selvfølgelig så den kommer sener kanskje når jeg har blitt femten og får nytt finer rom! Neida, bare tuller kommer kaskje i løpet av mai, juni eller juli!

Kom hjem dass blaude for det pøset ned da jeg skulle sykkle når jeg skulle på prøvetog med en skole og så ble det jo ikke noe av det hellers så når jeg kom hjem skiftet jeg til noe"tørrere". Så har vært på skolen siden 08.30 - 09.40 siden jeg skulle til tannlegen og egentlig få streng / regulering men nå skal jeg få det i august... :( Gruer meg litt men tannlegen sa at det ikke kom til å gjøre så vondt. Skal først få oppe, og så må de "vippe" de øverste tennene min litt ut så "klossene" på undertennene får plass.

Frokost søndag

 

 

 

Oreokake

Har sett på kusina mi danse hele helgen så har ikke hatt tid til å blogge før nå! Siden kusina mi hadde bursdag igår hadde vi kake og nå sitter jeg og spiser kake <3