Værdag

Ny blogg

Jeg har da fåt meg ny blogg, men jeg kommer forsatt til å beholde denne bloggen. Men jeg kommer nokk ikke til å blogge (så mye) på denne bloggen.

 

Ny blogg: KristinaSjoe.blogg.no

Ny blogg, kanskje

Vurderer å lage ny blogg. Men tror jeg forsatt kommer til å ha denne. Bare sånn i tilfelle. Er ikke så fan av navnet lengre, jeg liker jo Harry Potter ennå. Men jeg føler ikke at det passer lengre! Det er vanskeligt å forklare!

ONE DIRECTION BILETTER!!!! :) <3<3<3<3<3

Yeeeeees! Har fått One Direction biletter til den 7.mai.2013 når de kommer til Norge!! Er så utrolig glad for det! Fikk sjokk når pappa sendte melding og sa at jeg hadde fått biletter, og i dag kom de endelig i posten :)

Og har vært i London i høst ferien for dere som lurte hva jeg gjorde da! c:
Mindre en 4 timer!!!!

Det er mindre en 4 timer til jeg ikke lengre er 12 år! Ble født syv minutter over klokken ett om natten / morgenen. Åhhh jeg gleder meg sånn, skal ikke feire den på dagen men feire "familie" bursdag på søndagen.

 

 

 


Og så til noe som ikke handler om det! Jeg var jo på VG lista topp 20 i Stavanger på onsdag, d var kjekt selv om det var to foreldre som løftet barna opp på skuldrene en dame som sto litt forann meg og venninnen min og en mann som sto lengre framme men etter en stund tok de ned barnene! Jeg fikk ikke tatt noen bra bilder som jeg vil legge ut på bloggen, sorry!

Og igår var jeg i kongeparken sammen med en veldig god venninne og familien hennes, kjempe kjekt!

I dag sov jeg til rundt halv tolv og så spiste jeg frokost og dro i butikken med mamma. Og så gikk jeg meg en liten tur rundt i nabolaget, siden jeg ikke fant på noe bedre etter å ha lest ut boka mi og jeg ikke gadd å lese mer!

Men vi "blogges" imorgen!

Denne sangen har vært stuck in my head hele uken!


Vg lista 2012 Stavanger!

Ja som sagt skal jeg på veg lista i dag med en venninne selv om det begynner klokken 18.00 så har jeg begynnt å gjøre meg klar siden jeg våknet rundt 10.00 og spiste frokost rund 11.00 og nå sitter jeg her og ser hvem som skal opptre idag!

Åhhhhh jeg gleder meg!

Jeg greier det igjen!

For det første greier jeg å få myggstikk på beina som blir til blemmer som jeg måtte klemme vekk, det samme som jeg fikk hos mormor og morfar når vi var der i fjord. Ok, jeg skal slutte å syte! Men jeg greide også å komme fra et varmt land og bli forkjølet! Ok nå er det slutt på sytingen og klagingen, og da kan jeg heller fortelle litt om turen til Kroatia!

Det var en fin morning den 25.juni rundt klokken 04.31. Okay nå skal jeg være litt seriøs!

Jeg skulle egentlig stå opp klokken 04.00 for vi måtte kjøre til Sola rundt 05.00 for vi skulle møtes der 05.30, lite viste jeg hvor varmt det egentlig var i Kroatia. Så jeg tok på meg joggebukse og en topp og ser over om jeg har alt med meg. Når vi annkommer Kroatia 2 - 2 og en halv time senere var det over 25 grader.

Dag 1:

Vi sjekket inn og bar bagasjen vår inn i leiligheten vi hadde fått. Jeg bodde på GY20, leilighetene var ikke stor men heller ikke små, to rom 4 senger 1 bad, 1 tv og 1 kjøkken. Men vi var 5 så en måtte sove på sofaen, og det ble reiselederen vår. Og siden jeg er så veldig flink til å bli syk så greide jeg å bli syk, men det gikk heldigvis over så da kunne jeg bade! Stranden var ikke en sand strand men en stein strand og det gjord ingenting selv om du fikk noen setin merker på beinene hvis du lå lenge på en side!

Dag 2:

Bratte bakker og trapper opp til der vi skulle spise for resten av uka. Og hvis jeg ikke husker feil så dro vi å badet etter på også. Jeg og en anne gikk opp til butikken og kjøpte noe chips og godteri. Og så var det informasjons møte senere på kvelden etter vi hadde spist middag og alle på vår gruppe utenom jeg og en til og reiselederen tok manikyr.(Og jeg tror vi spilte den dagen og! Og tror det var da der rundt 8 -7 tiden og det med jumpsuiten)

 

Dag 3:

Selv om du er på ferie slipper du ikke unna spilling så rundt åtte eller syv (om kvelden) tok vi en båt ut til Torgir der vi skulle spille og noen timer, vi fikk litt tid til shopping siden guiden ikke kom, så da kjøpte jeg med en blå og hvit stripet jumpsuit, etter vi kom hjem fra båtturen og noen minutter etter vi hadde lagt oss spydde jeg 2 ganger. Kjempe kjekt! -.- (Jeg er ikke helt sikkeer på alt det såm står der uten om at vi kjørte i en båt som vugget i over 2 timer og at jeg spøy! Tror det var da vi spilte med noen andre som også var nede i Kroatia)

Dag 4:

Dag fire var en Torsdag og da var vi på båten hele dagen. Først så badet vi fra båten! Også mens vi var på vei mot en strand fikk vi mat, vi hadde fått velge om vi ville ha fisk eller kylling, jeg valgte kylling men det var mangen som valgte fisk, jeg fikk smake litt av ein annen og fisken var veldig god! Og så badet vi på den stranden og jeg greide å kutte meg på beinen (SÅÅÅÅÅÅ flink jeg er til å skade meg selv!) også etter på dro vi hjem og rundt 7 tiden spiste vi middag. Det ble mye kortspill den uken...

Ganske sjevt bilde, flinke meg!

 

Dag 5:

SHOPPING DAG!!!!! Vi la igjen 50 Kuna som vi kunne bruke når vi kom hjem fra shopping sentere. Jeg kjøpte en (på en måte) dress jake og en topp, et smykke og noen øredobber! Og når kom hjem badet vi, igjen. Og så var det middag men bare noen timer etter på skulle vi ned og spise pizza (Som den gruppen jeg var på ikke hadde spist nokk pizza og nokk mat den dagen), men de ville at alle skulle være samlet den siste dagen før de eldste skulle slutte og noen andre og det var den siste dagen før hele gjengen var samlet. Og vi spilte for vi spiste pizza.

 

Dag 6, reise hjem dagen:

Opp og spise frokost og så raskt ned igjen, alle måtte være ute fra leilighetene før 10.00, og det var vi og så mått vi vente en stund før bussen som skulle kjøre oss til flyplassen kom, men flyet skulle ikke gå før 14.20 så da hadde vi litt tid til å gå i taxfreen og slappe av før flyet kom. Vi måtte mellomlande i Oslo og vente der i 4 timer for flyet skulle fly til Stavanger igjen. Og gjett hva vi gjorde imens vi ventet 'spiste pizza!' men denne gangen NORSK pizza! Ahhh så herligt! Det var det å spise sørlands chips og drikke TINE iste og! Og så dro vi litt i taxfreen og kjøpte mer godteri og så var det på flyet igjen. og så landet vi Stavanger.

 

Ja det er ganske vanskelig å huske alt når jeg skal skrive det ned...

Men imorgen kommer VG lista til Stavanger, og jeg og en venninne skal dra der, det er nede i Bjerksted så det er ikke så langt å gå fra meg. Tar nok med meg kameraet, hvis ikkr så har jeg hvertfall mobilen med, så blider skal det bli! Derfor har jeg holdt meg inne i dag for bli frisker og for å si det sånn det har hjulpet! Og på torsdag skal jeg til kongeparken med en veldig god venninne av meg og så har vi bare fredagen igjen før det er min bursdag!!!! ;) :) YAY!!!

Men nå ble dette innlegget veldig langt så nå skal jeg avslutte det! Hade!!
Fra 30 grader til...

Jeg kom jo hjem fra Kroatia igår (kjempe kjekt) og så skulle jeg sjekke vær meldingen for i dag...

Sånn ser da den ut! Og jeg som sa det ville bli godt å komme hjem til Norge! Nå savner jeg å kunne gå i shorts ute om kvelden og ha sol og fra 25 - 30 grader!

Pakket og klar!

Da var alt pakket og klart til Kroatia turen! Reiser i morgen og kommer hjem rundt kvart på / over ti.

Gleder meg egentlig! Men det er sånn 50/50 for mamma eller pappa skal ikke være med! :( ;) Men jeg har jo mangen andre der da! Sånn som reise lederen vår!
Men nå må jeg se om jeg kan få meg noen timers søvn før jeg reiser i morgen! Reiser 05.00 til flyplassen og flyet yr 05.30 så jeg må nokk stå opp enten 03.30 eller 04.00! Så god natt!
(Sorry for dårlig bilde kvalitet!)

Siste dag på barneskolen!

Da var barneskolen ferdig da! Etter "sommer seremonien" (Da vi fikk kort og rose siden vi skulle slutte og sjette sang en sang en sang til oss) begynnte nesten alle jentene i min klasse å gråte, inkludert meg! Selv om vi skal gå på samme skole på ungdomsskolen.

Rydde

Ikke det første jeg vil gjøre når jeg våkner men det kan jo ikke se ut som det har vært en eksplosjon her inne!

Musikk må jo til!

Dagens sitat?

I det siste har jeg jo lagt ut mangen bilder med sitater på, så jeg lurte om jeg skulle ha dagens sitat eller ukensitat?!

Så hvis du hat noen ideer så enten skriv det nede i kommentar feltet eller hvis du ønsker å være anonym så kan du sende det til meg på e-post : Ofelia_kos@hotmail.com

Nettet på pc-en

Nettet på pcen er helt tullete! Det klikker hele tiden! Så nå blogger jeg fra iPhonen. Spiste taco for litt siden. Nå sitter jeg bare og ser på tv.

Yo c:

Yo people! Sorry for lite blogging! Men jeg har liksom ikke giddet å blogge så mye i det siste! Men her er skal dere få vite hva jeg har gjort siden fredag!

Fredag hadde jeg vannkrig med noen venninner (Eller vann capture the flag).

Lørdag gikk jeg egentlig bare rundt omkring, gikk meg den lille turen jeg pleier å gå og var ute hele dagen nesten.

Søndag syklet jeg 2 mil. Egentlig ikke så mye å si om den dagen...

Mandag gikk jeg opp på preikestolen. Vi startet rund 10, å gå for jeg skulle på øvelse klokken 18.00.

Tirsdag skole og senere en liten hinderløype.

Onsdag skole uteskole hadde Capture the flag, kjempe kjekt!

Torsdag gym, tok bussen ut til madlaamfi for å vente på mamma til hun var ferdig på jobb og så gikk vi jente bølgen.

Fredag, SHOPPING , bilder kommer senere!

Og idag, har jeg vært hos tanten min! Og den kjærlighet på pinnen (slikkepinnen) jeg glemte hos henne spiste jeg på veien hjem cx

Og så kjøpte jeg nytt deksel til Iphonen!

Oreokake

Har sett på kusina mi danse hele helgen så har ikke hatt tid til å blogge før nå! Siden kusina mi hadde bursdag igår hadde vi kake og nå sitter jeg og spiser kake <3

Natta people!

Ja dagen min idag har bestått av skole, lekser og øvelse! Jeg og June satt igjen for å gjøre lekser på skolen så da hadde jeg bare samfunnsfag og en kvartdel av engelsken igjen! Og det gjorde jeg når jeg kom hjem, så jeg er ferdig med leksene må bare øve på glosene!

God natt kjære lesere!

Most er most cx Ja jeg ler av nesten alt!

Ha d e eg nok!

Jepp eg e flink te å rydda men kanskje mer flink til å roda?!

Idag har eg vært med June! Idag e den siste dagen i påskeferien min :c

See ya 8)

Da farer jeg snart ut til vigrestad da. For å koke egg med den ene tanten og onkelen min og familien til tanten min. Skal prøve å få tatt noen bilder!

Today and a shower!

Nå sitter jeg her oppe hos farmor og farfar etter en god varm dusj!
Jeg har vært nede ved stokkavannet og tatt noen bilder som jeg skal redigere i kveld. Jeg lovet dere jo bilder igår og de skal og komme i kveld!

God morgen :)Ja idag så våknet jeg opp til sol og fint vær! 8)

God Morgen!

Våknet opp til sol og fint vær! Det er jo alltids hyggeligt?!

Nyy sykkel c:

Fikk den egentlig på mandag men men cx

Ka syns du?

Matteprøve :c

Øve øve øve til Matteprøve, og dette hørtes veldig teit ut. Men å øve er å øve! Så nå må jeg gå cx

Nå fikk jeg lyst på druer, så da går jeg og henter cx

Is og lekser!

I dag så har jo mamma bursdag så da hadde vi is. Men det er jo tirsdag så det er jo lekser og... -.-

Naaaaaam c:

Alt er lovt på en tirsdag :)

Ikke den beste overskriften. Men men cx
Ja idag er det lesing til engelsk og samfunnsfag prøven, og selvfølgelig skrive prosjektet.
Ja jeg skal ha en innlevering i morgen i samfunnsfag og 2 prøver og en innlevering på torsdag. Heldige meg -.- Not!

Så nå skriver jeg om gressletter. Spennende ikke sant?
Jeg har egentlig lyst til å rydde rommet mitt, sprøtt!
Men nå må jeg skrive så hade :) :(